Sander Laan

Home » Sander Laan

Sander Laan

Sander Laan

Specialismen

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Mulligan Concept

Aandachtsgebieden

  • sportblessures
  • wervelkolom
  • schouder

In 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hoge School van Amsterdam. Al sinds begin van mijn studie ben ik fysiotherapeut/verzorger geweest bij verschillende voetbalclubs. Momenteel ben ik actief als speler en verzorger bij v.v. Hauwert ‘65. In 2016 begonnen aan de masteropleiding tot manueeltherapeut aan de SOMT in Amersfoort aangezien ik mijn kennis en vaardigheden wilde uitbreiden. In 2019 ben ik afgestudeerd als Master manueeltherapeut (Msc). Sinds 2012 ben ik werkzaam geweest bij Fysio W.F.O in Wervershoof. Altijd veel affiniteit met sport en sportblessures gehad. Ook heb ik speciale interesse en scholingen gedaan voor de schouder. Ik ben in 2020 begonnen bij Groepspraktijk Risdael

In 2023 heeft hij in navolging van Hans en Lars de opleiding manueel therapie volgens het Mulligan concept gevolgd. Hele praktische cursus wat een mooie aanvulling is met nieuwe technieken op bestaande kennis van manueel therapie.

In 2023 een Congress masterclass VKBrevalidatie gevolgd over alle huidige wetenschappelijke inzichten in de voorste kruisband (VKB) revalidatie.

Tevens in 2023 de 2-daagse cursus "Sport specifieke manuele therapie bij het hip-spine syndroom van de sport" bij Rob Langhout gevolgd. Deze cursus gaf interessante nieuwe wetenschappelijke inzichten en praktische behandelmogelijkheden met betrekking tot blessures rondom de lies/buik/bovenbeenregio.